marți, 19 august 2008

HZ..:)


Si iarasi am o stare ciudata..E ca si cum toata linistea si pacea pe care o simteam s-a transformat in anxietate..Acea stare de bine care ma invaluia si ma facea sa visez s-a spulberat.Asa,deodata!
Poate e doar frica de nou.Da,de nou si de necunoscut!Mi se deschide in fata un nou drum,mi se ofera sansa de-a o lua de la capat..cu altcineva...Acel cineva care poate si vrea sa imi ofere tot ce am nevoie.. Si nu am nevoie de multe,doar de putina iubire,atentie si grija!Putinul care,pentru mine,reprezinta totul!
E genul de persoana care ar face totul pentru cel drag..Stie sa te faca sa razi,sa te mangaie,sa te alinte si sa te tina in brate,exact in momentul in care ai cea mai mare nevoie,iar zambetul tau ar fi cea mai mare rasplata pentru el..Cel care asculta,dar niciodata nu judeca..E cel care se bucura pentru fericirea ta,chiar daca asta inseamna sa nu fii cu el...Cel care iubeste in taina..
Si eu nu pot accepta ce mi se ofera..inca.De ce?! Pentru ca stiu,ca inca nu sunt libera de trecut,pentru ca inca imi doresc ca cel pe care l-am descris mai sus sa fie EL...si poate ca a fost candva,dar nu mai este si nici nu va mai fi vreodata..oricat de mult nu mi-as dori eu asta.
As vrea sa pornesc pe noul drum sigura pe sentimentele mele,fara mustrari de constiinta sau amintiri care inca dor..Fara sa privesc in urma,sperand ca am mai lasat o portita deschisa...Doar daca reusesc sa uit cu adevarat,pot sa merg mai
departe cu inima impacata,fara sa il ranesc pe cel care vrea sa imi fie alaturi..
Intuneric.Ceata.Nesiguranta.Uitare.Dorinta.Speranta!

0 comentarii: